Guess who’s back

Dupa o lunga perioada de absenta. Blogul Life in Land Of Choice a inviat.

Doar ca vom schimba un pic modul  de tratare al problemelor. Trecem la un limbaj academic. Si din cauza traficului mare de persoane care viziteaza blogu si se regasesc p’aici personajele vor fi fictive… elefantu.. maimuta.. crocodilu…x…y… Doar in anumite conditii mai speciale nu tot timpu ca nu se numeste  blogu “Welcome to gradina zoologica”.

Deci dupa un semestru’ de sincai. Sunt corijent la Y. mai am o sansa azi sa trec. Se pare ca doamna profesoara are o pasiune pentru mine. Ma muta din banca la fiecare lucrare in timp ce celorlalti le spune de cate 3-4 ori sa nu se mai uite unii in lucrarile celorlalti.  Pe urma s’a gandit ca ar fi frumos sa ne ajute si sa ne dea o nota pe activitatea la ora.  Asa ca mie pentru ca ma muta la fiecare test, si ma scoate la tabla cand stie ca nu stiu, s’a gandit ca merit un 6. In timp ce alte persoane pe care sincer nu prea le’am auzit au primit (bineinteles pe merit, mie doar mi se pare ca sunt nedreptatit da? deci sa fie clar profa de Y e cinstita!)  8 si 9.

Sa descriem si o ora de X pentru ca merita:

Primim lucrarile si cei cu greseli de gramatica sunt scosi la tabla sa rectifice si au fost 1,2,3,4 pana la epocalul nostru coleg care in loc de “lava” a scris “laba”. Acum trageti voi concluzia la ce se gandea.

Pana la urma profesoara intr’un moment de maxim “calm” si “foarte multumita” de greselile noastre  a spus ” Bagamias picioarele in gramatica voastra” si “Ce pui mei inseamna cuvantu asta” ca numai stiu cuvantu.

Pe urma la ora de K avem o descriere a siteului sincai

“O chestie verde care nici nu prea functioneaza ” – http://www.gheorghesincai.ro/

Si mai e o editie creata de niste talentati ceva maro care nu o gasesc dar cred ca mare parte din cititori(adica vreo 2-3 cu tot cu mine ca habar n’am cine citeste blogu asta) o stiu.

Si acum sa povestim intamplari din jungla:

Erau 4 animale printre care o bufnita alba si una neagra. Si bufnita alba vroia sa copieze la un test. Dar si’a scris pe una din aripi niste raspunsuri care nu i’au folosit. Dupa test bufnita neagra din spatele lui care stia s’a gandit ca ar trebuii sa’i spuna profesoarei de ideea bufnitei albe. Acum daca bufnita neagra are aproximativ 16 veri de cand traieste, trageti voi concluzia cata scoala a facut. Si cam cat il duce capu daca a facut chestia asta. [Bufnitele sunt cu mine in clasa]

In rolurile principale : vrabiuta unu, vrabiuta doi, si eu :>

Eu avand pe o durata destul de scurta o relatie apropiata cu vrabiuta doi m’am gandit ca ar fi bine ca intr’o discutie sa studiem anatomia axata pe reproducere. Dar cu conditia sa nu’i spuna vrabiutei unu cu care ma inteleg foarte bine, si imi este o prietena foarte buna. Dar primu lucru pe care l’a facut vrabiuta doi dupa discutie i’a spus vrabiutei unu[vrabiutele sunt cu mine in clasa:>]. Asa ca nu mai vorbesc cu vrabiuta doi pentru ca era sa’i mai rup o data  a facut o data o prostie si mai mare care usor usor am trcuto cu vederea dar de data asta nu.

Cam atat imi mai aduc aminte o sa fie multe altele promit cel putin un post pe zi.. daca vede cineva.. poate se mai uita.

                                            May the force be with you

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s